Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Valoració d'empreses per a la separació de socis

22-04-2019
Valoració d'empreses per a la separació de socis

Dos socis que tenien una relació complicada decideixen separar-se i seguir cada un amb el seu camí. Com han de valorar la seva empresa?

Les relacions entre socis poden complicar pel fet de tenir diferents necessitats. En aquest cas, un dels socis tenia una major implicació que l'altre en el negoci: dedicava més hores, cobrava menys i en el seu dia fins i tot va haver de posar diners de la seva butxaca perquè l'empresa pogués pagar totes les nòmines. Veient que els seus interessos eren molt diferents, es planteja el problema de valorar la part de cadascú.

Després d'estudiar totes les circumstàncies, rendiments, deutes i actuacions que havien portat a l'empresa a la situació en què estava, es va proposar que un soci comprés la part de l'altre soci fins i tot si per a això havia de demanar un crèdit. Vam poder demostrar que compensant les retirades de diners que s'havien fet, les aportacions realitzades i pagant la diferència, la pròpia empresa podia generar prou diners com per pagar aquesta compra.

Finalment es va arribar a un acord. Ara l'empresa té un propietari totalment implicat en la seva gestió i estratègia. Pel que fa al soci que va vendre la seva part, ha reorientat la seva vida d'acord a les seves prioritats i viu més tranquil.

Casos d'èxit relacionats

Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.