Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Tercera convocatoria d'Ajuts extraordinaris

12-11-2021

S’han publicat les bases de la tercera convocatòria dels Ajuts extraordinaris directes de suport a la solvència empresarial en resposta a la pandèmia de la COVID-19, i el període d'inscripció prèvia s’acabarà al dia 19 de novembre de 2021 a les 14.00 hores.

Els ajuts finançats pel Govern d'Espanya estan destinats a reduir l’endeutament de les persones treballadores autònomes (empresaris i professionals) i les empreses no financeres més afectades per la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta nova convocatòria, recollida a l’ORDRE ECO/209/2021, incorpora les modificacions publicades al Reial Decret 17/2021:
  • Ampliant l'àmbit temporal dels deutes subvencionables en quatre mesos, des del 31 de maig fins al 30 de setembre.
  • Considerant també com a deutes subvencionables els costos fixos incorreguts tant si estan pagats com no pagats, incloses les pèrdues comptables, sempre que aquests s’hagin generat entre l'1 de març de 2020 i el 30 de setembre de 2021 i procedeixin de contractes anteriors al 13 de març de 2021.

Com a punt destacable, si es complien els requisits i es va fer la inscripció prèvia per a la primera o per a la segona convocatòria, es pot tornar a presentar la inscripció per a la tercera indicant com a conceptes subvencionables aquells no sol·licitats en les dues convocatòries anteriors, sempre que no s’hagi percebut l’import màxim de l’ajut en cap de les dues convocatòries anteriors.

Si vol sol·licitar aquesta ajuda, posi's en contacte amb el seu consultor a CIMA Consulting o consulti tota la informació i l'accés al tràmit a la pàgina del Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Autor:

Notícies relacionades

Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.