Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Seguim treballant

30-03-2020

Com sabeu, aquest cap de setmana hi ha hagut força novetats. La principal és el confinament total per a aquelles persones que no treballen en tasques essencials, i per la part que ens toca, la nostra feina entra dintre de les tasques considerades essencials. Com ens afecta això?

Doncs seguirem prestant els serveis de forma “normal” com fins ara.

Totes les persones del despatx estem teletreballant des del moment en que es va decretar l’estat d’alarma i intentant adaptar-nos a les limitacions que això suposa en el nostre cas. Així, per a cada una de les àrees del despatx prestem el servei de la següent manera:

Àrea laboral

Treballem totalment de forma remota i per tant no ens cal fer cap desplaçament. En aquest sentit l’Administració disposa de sistemes on ens podem adaptar per comunicar-nos-hi de forma telemàtica.

Un cop hem pogut presentar tots els ERTEs per força major i revisant els de causes econòmiques i organitzatives, s’obre el front dels permisos retribuïts del que us hem informat. Estem fent un gran esforç per fer el seguiment de tots els canvis que estan succeint aquests dies i mirar d’entendre’ls des de l’òptica de la continuïtat del negoci.

Àrea comptable i fiscal

Tots treballem de forma remota en la mesura del possible. Tot i això hi ha casos en que ens hem desplaçar a recollir documentació per tal de poder seguir fent la feina i poder seguir tenint al dia les comptabilitats i presentar els impostos. D’acord a la interpretació que fem de la norma, s’han de reduir al mínim els desplaçaments però seguim estant autoritzats per a fer-los i poder recollir la documentació per poder tenir al dia les comptabilitats i poder presentar els impostos dins el termini correcte. A aquest efecte, hores d’ara no ens consta que hi hagi cap ampliació pel que fa als impostos d’aquest primer trimestre.

Pel que fa a les rendes, el període de presentació s’inicia aquest dimecres 1 d’abril. Estem preparats per fer-les de forma telemàtica, telefònica o a través de videoconferència, però també contemplem una possible ampliació de termini per part del Govern que ens permetria fer-ne també amb les reunions habituals. Estarem a l’espera de les novetats que hi pugui haver.

La nostra voluntat és la de respectar el confinament general i reduir els desplaçaments al mínim. Per això us donem alternatives per tal que puguem tenir la informació que necessitem

  1. Escanejar els documents i enviar-los per mail, dropbox o similar
  2. Omplir un model de full de càlcul on s’informaran de les dades mínimes per poder portar el registre d’ingressos i despeses.
  3. Preparar la documentació per a que la puguem recollir i poder treballar-la fora del domicili de l’activitat
  4. Si no es pot fer cap d’aquestes opcions, en aquell cas que no es pugui tenir la informació, caldrà fer estimacions de la comptabilitat del trimestre per poder presentar els impostos

Àrea de consultoria i jurídica

Seguim treballant en aquells casos i expedients que tenim oberts, tot i que el contacte el fem telefònic.

Aquesta és l’àrea del despatx que necessita de menys desplaçament i més temps d’estudi i preparació, per tant seguim avançant en aquelles tasques que no necessiten de fer desplaçaments.

Tot i això, la comunicació amb entre el client i el consultor és molt important en aquesta àrea i trobem a faltar que us pugueu esplaiar a l’hora d’explicar-nos els vostres casos. No hi ha res com veure’ns la cara per entendre el que ens voleu comunicar,

Així, el nostre missatge és clar: seguim al vostre costat per donar-vos l’ajut que us faci falta.

Autor:

Notícies relacionades

Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.