Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Règim especial de la Seguretat Social per als treballadors de la llar

11-03-2020

Si vostè té alguna persona contractada en el règim especial d'empleats de la llar cal comprovar que el seu salari s'ajusta a el nou Salari Mínim Interprofessional (SMI) (13.300 € bruts anuals), en proporció a la jornada efectivament treballada.

Com a conseqüència de la publicació de el Reial Decret 231/2020, de 4 de febrer, pel qual s'aprova el nou Salari Mínim Interprofessional (SMI) per a l'any 2020, i això inclou als empleats de llar.

Quin termini hi ha per modificar-lo i comunicar-ho? La Tresoreria General de la Seguretat Social, admetrà les variacions de retribució en el Sistema Especial d'Empleats de Llar comunicades per RED, per a la seva adaptació a la nova salari mínim aplicable als empleats de la llar, amb efectes d'1 de gener de 2020, sempre que així se sol•liciti pels interessats fins al 31 de març.

Li recomanem que comprovi la seva situació i ens comuniqui, si és el cas, les modificacions que calgui realitzar per complir amb aquesta mesura.

Autor:

Notícies relacionades

Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.