Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Redistribució d'horaris i plantilles

25-03-2019

La distribució dels horaris de les plantilles de treballadors és un trencaclosques que de vegades sembla impossible de solucionar. En aquest cas, una empresa de venda al menor amb un ampli horari d'obertura havia de equilibrar les hores dels seus empleats tenint en compte molts factors: hores de màximes vendes, "drets adquirits" dels treballadors, conciliació familiar, reduccions d'horari per maternitat, vacances i dies lliures, etcètera.

Després de conèixer les prioritats de l'empresa, es va fer una bona anàlisi de les necessitats de l'empresa, buscant la millor manera d'encaixar aquests horaris, creant equips, assignant responsabilitats a cadascuns dels membres i acordant unes normes de gestió que són respectades per tots.

L'èxit d'aquesta actuació va ser el canal de comunicació que es va obrir entre l'empresa i els treballadors, que va permetre captar i complementar les necessitats de totes les parts. Aquesta millora en la comunicació actualment ajuda a evitar conflictes, gestionar diferències i alinear objectius.

El resultat ha estat una major implicació de l'equip, menor rotació del personal i una reducció de les hores extres que algunes persones havien de fer per cobrir la manca de planificació.

Casos d'èxit relacionats

Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.