Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Problemes de finançament: negociació amb bancs i proveïdors

20-05-2019

Aquesta empresa estava en una situació molt incòmoda quan va arribar al nostre despatx: deutes bancaris, amb proveïdors, amb treballadors i els socis sense cobrar. Més enllà del problema d'estructura que va portar a l'empresa a aquest escenari, el problema a curt termini era que els bancs no li embarguessin els comptes i que els proveïdors no li tallessin el subministrament. Si és així, l'empresa hauria de tancar.

De vegades, quan baixen els ingressos, és difícil adaptar el ritme de despesa de les empreses i dels seus socis: desconeixement de les finances, obligacions inajornables, pressions familiars ... La gran parany d'aquestes situacions és que no s'arriba a elles d'un dia per a un altre, sinó que es fa "suaument" aguantant el dia a dia fins que un dia les finances no aguanten i es destapa el problema.

Des CIMA Consulting vam dissenyar un pla de refinançament i d'acompanyament, negociant amb tots els implicats: bancs, proveïdors i treballadors. El negoci era viable aplicant alguns ajustos i controlant molt de prop les finances. Finalment es van poder aconseguir unes condicions de finançament que es podien assumir i que garantien la continuïtat de l'empresa.
Després d'aquesta experiència, els socis van prendre consciència de la importància d'un bon coneixement de les finances de l'empresa i ens van delegar el seu control per poder dedicar-se a gestionar l'empresa amb tranquil·litat.

Casos d'èxit relacionats

Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.