Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Notificacions de l'Ajuntament de Barcelona

22-02-2021

L'Ajuntament de Barcelona ha començat a incorporar la notificació electrònica com a forma de comunicació amb les empreses, les entitats jurídiques i la ciutadania.

  • En lloc de rebre les notificacions en paper, per correu, com fins ara, les notificacions estaran disponibles en una plataforma digital.
  • Quan tingueu una nova notificació, rebreu un avís per e-mail o un SMS al vostre mòbil.
  • Podreu accedir a la notificació des de l’enllaç del correu electrònic o des del vostre espai personal.

Aquesta forma de comunicació és  obligatòria per a les empreses i entitats jurídiques i voluntari per a les persones físiques.

En aquest enllaç trobareu més informació sobre com fer els tràmits per a connectar-vos a la notificació electrònica.

 

Autor:

Notícies relacionades

Aprofiti's de la despesa per amortització en els lloguers de l'IRPF!!
01 MARÇ

Aprofiti's de la despesa per amortització en els lloguers de l'IRPF!!

La determinació de la base de càlcul de les quantitats a deduir en concepte d'amortització per a determinar els rendiments nets de capital immobiliari subjecte a l'IRPF quan l'adquisició s'ha produït per herència o a títol gratuït, i la deducció de despeses associades a l'arrendament són exclusivament deduïbles pel temps en el qual l'immoble està arrendat.
Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.