Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Últimes notíces

Últimes novetats per a empreses

Consulta les últimes notícies, consells i ajudes per a negocis i pymes a Barcelona
Novetats fiscals 2020
10 MARÇ

Novetats fiscals 2020

L'any 2020 ve carregat de canvis fiscals, alguns dels quals ja han estat aprovats, altres es troben en projecte i alguns dependran de compliment de l'acord programàtic a què ha arribat el nou Govern de coalició, que hem de tenir present per a aquest nou exercici fiscal . En aquest article us exposem les principals novetats tributàries 2020, Sense perjudici d'altres normes previstes d'aprovació pel Govern així com d'altres novetats pròpies aprovades per les comunitats autònomes.
Com faig el meu pla de negoci?
18 FEB

Com faig el meu pla de negoci?

Per al dia a dia de qualsevol projecte empresarial la planificació és bàsica. Segur que tens tota la il·lusió del món i una implicació encara més gran, però si no ho has escrit és molt possible que no t'allunyis del teu objectiu i que no sàpigues com corregir-ho. Això és molt evident en les empreses que tenen problemes econòmics o financers, però igual d'important en les empreses que no tenen aquest tipus de complicacions.
Jubilació parcial
28 GEN

Jubilació parcial

Aquesta modalitat de jubilació permet als treballadors per compte aliè en actiu que acordin amb el seu empresari reduir la jornada i el salari accedint simultàniament a la condició de pensionista de jubilació.
Vols desenvolupar talent i no saps com contractar-lo?
15 NOV

Vols desenvolupar talent i no saps com contractar-lo?

Com qualsevol relació que comença, no sabem uns i altres encaixarem. A més, quan parlem d'incorporar a persones joves que encara estan formant-se, les dues parts tenen molt a ensenyar-se. Per això, i amb la idea de buscar aquest equilibri entre formació, innovació i cost, us indiquem quin tipus de contracte pot establir amb estudiants als quals vulgui incorporar a la seva empresa.