Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Últimes notíces

Últimes novetats per a empreses

Consulta les últimes notícies, consells i ajudes per a negocis i pymes a Barcelona
Regulació dels preus dels lloguers a Catalunya
30 SET

Regulació dels preus dels lloguers a Catalunya

El proppassat 21 de setembre es va publicar, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, la Llei 11/2020, de 18 de setembre, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge i de modificació de la Llei 18/2007, de la Llei 24/2015 i de la Llei 4/2016, relatives a la protecció del dret a l’habitatge.
Possibles efectes sobre els contractes de lloguer del COVID-19
30 MARÇ

Possibles efectes sobre els contractes de lloguer del COVID-19

La declaració de l'estat d'alarma per part de Govern arran de la pandèmia de l'COVID-19 (Coronavirus) està afectant de manera significativa a empreses i autònoms. El tancament obligat dels negocis implica una dràstica reducció dels ingressos dels empresaris, mentre que els seus costos fixos es mantenen inalterats, amb el lògic efecte en la tresoreria i en el compte de resultats. A més s'ha d'afegir a aquest extrem la incertesa sobre quant pot durar aquest estat extraordinari d'alarma.
Permís retribuit i activitats essencials
30 MARÇ

Permís retribuit i activitats essencials

Permís retribuit recuperable per a les persones treballadores per compte aliena que no presten serveis essencials, amb la fi de reduïr la mobilitat de la població en el context de la lluita contra el COVID-19.