Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Últimes notíces

Últimes novetats per a empreses

Consulta les últimes notícies, consells i ajudes per a negocis i pymes a Barcelona
Possibles efectes sobre els contractes de lloguer del COVID-19
30 MARÇ

Possibles efectes sobre els contractes de lloguer del COVID-19

La declaració de l'estat d'alarma per part de Govern arran de la pandèmia de l'COVID-19 (Coronavirus) està afectant de manera significativa a empreses i autònoms. El tancament obligat dels negocis implica una dràstica reducció dels ingressos dels empresaris, mentre que els seus costos fixos es mantenen inalterats, amb el lògic efecte en la tresoreria i en el compte de resultats. A més s'ha d'afegir a aquest extrem la incertesa sobre quant pot durar aquest estat extraordinari d'alarma.
Permís retribuit i activitats essencials
30 MARÇ

Permís retribuit i activitats essencials

Permís retribuit recuperable per a les persones treballadores per compte aliena que no presten serveis essencials, amb la fi de reduïr la mobilitat de la població en el context de la lluita contra el COVID-19.
Impostos primer trimestre
23 MARÇ

Impostos primer trimestre

En base a les informacions de que disposem a data d’avui, i en base a les normes extraordinàries publicades pel COVID-19, els informem que...
Novetats fiscals 2020
10 MARÇ

Novetats fiscals 2020

L'any 2020 ve carregat de canvis fiscals, alguns dels quals ja han estat aprovats, altres es troben en projecte i alguns dependran de compliment de l'acord programàtic a què ha arribat el nou Govern de coalició, que hem de tenir present per a aquest nou exercici fiscal . En aquest article us exposem les principals novetats tributàries 2020, Sense perjudici d'altres normes previstes d'aprovació pel Govern així com d'altres novetats pròpies aprovades per les comunitats autònomes.
Com faig el meu pla de negoci?
18 FEB

Com faig el meu pla de negoci?

Per al dia a dia de qualsevol projecte empresarial la planificació és bàsica. Segur que tens tota la il·lusió del món i una implicació encara més gran, però si no ho has escrit és molt possible que no t'allunyis del teu objectiu i que no sàpigues com corregir-ho. Això és molt evident en les empreses que tenen problemes econòmics o financers, però igual d'important en les empreses que no tenen aquest tipus de complicacions.
Jubilació parcial
28 GEN

Jubilació parcial

Aquesta modalitat de jubilació permet als treballadors per compte aliè en actiu que acordin amb el seu empresari reduir la jornada i el salari accedint simultàniament a la condició de pensionista de jubilació.