Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Impostos primer trimestre

23-03-2020

En base a les informacions de que disposem a data d’avui, i en base a les normes extraordinàries publicades pel COVID-19, els informem que de moment no hi ha canvis ni moratòries referides a les presentacions dels impostos del primer trimestre.

Diverses associacions professionals han enviat un requeriment al Govern i a l’Agencia Tributària demanant l’ampliació d’aquests terminis si bé encara no hi ha resposta. Evidentment, els mantindrem informats al respecte.

Per tant, de moment, continua vigent la obligació de presentar-los en les dates habituals:

  • Data màxima domiciliació bancaria dels pagaments d’impostos del primer trimestre: 15 d’abril;
  • Data màxima de presentació d’impostos del primer trimestre: 20 d’abril.

Respecte dels pagaments, i com a mesura extraordinària, Hisenda permetrà ajornar qualsevol impost a ingressar del primer trimestre de 2020, fins i tot les retencions de l’IRPF del personal, l’IVA o els pagaments a compta de l’Impost sobre societats.

El personal de CIMA continua durant tot aquest estat d’alarma a la seva disposició, si bé lògicament a través del mail o de manera telefònica. En aquest sentit és important coordinar-se amb el seu comptable per tal que disposi de la informació necessària per poder presentar els impostos. En cas de que no se li pugui fer arribar la informació, caldrà que acordi amb el seu assessor les mesures que cal prendre per tal de complir amb les obligacions tributàries.

Som conscients de les dificultats que totes les empreses estem passant per mirar de gestionar aquesta situació tan extraordinària. Per això els demanem comprensió i flexibilitat per tal de poder donar-los servei, sobretot els demanen ser conscients dels terminis que necessitarem per gestionar la informació que ens facin arribar.

No dubtin en efectuar-nos les consultes o traslladar-nos els dubtes que puguin tenir.

Autor:

Notícies relacionades

Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.