Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Gestió financera a Barcelona
Gestió de negocis a Barcelona

Gestió d'empreses a Barcelona

Gestionem les obligacions de l'empresa amb l'objectiu de ser útils. La gestió de l'empresa és la base a partir de la qual podem donar l'assessorament que la seva empresa necessita.

Gestionem les obligacions de l'empresa amb l'objectiu de ser útils. La gestió de l'empresa és la base a partir de la qual podem donar l'assessorament que la seva empresa necessita.

Fem el seguiment i anàlisi del seu dia a dia per ajudar a trobar la forma de prendre millors decisions i evitar els problemes més habituals que preocupen a les empreses: els preus, el rendiment del negoci, el pagament just d'impostos, tenir un finançament correcte i ajuda en problemes jurídics.

Punts clau que ens diferencien de la competència:

  • Fem un seguiment continuat de la marxa de l'empresa. En aquest nivell, busquem que la comptabilitat ens doni informació útil per poder detectar problemes i prendre decisions que els corregeixin.
  • Comparem amb empreses similars. Això ens permet tenir més informació sobre si els números de la seva empresa són correctes. Si no ho són, ens permet donar orientació de quins són els àmbits en què cal millorar.
  • Treballem en equip, tant amb el client com a nivell intern. Així podem analitzar la seva empresa des de més d'un punt de vista Això ens dóna molta flexibilitat i profunditat per poder detectar punts de millora en la gestió.
  • Fem un informe mensual, de fàcil comprensió, en el qual pot veure l'evolució dels darrers anys del negoci, detectar desviacions i avançar solucions.
Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.