Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Gestió del patrimoni familiar. Com protegir la font de diners de què viu la família?

03-06-2019

Quan la font principal d'ingressos d'una família depèn d'una activitat empresarial, és important tenir clara la posició de cada un dels membres tant en el dia a dia com, sobretot, en el futur.

El fundador de l'empresa, i patriarca de família, pensava que ja havia arribat l'hora de jubilar-se, però també tenia clar que volia mantenir el modus vivendi seu i de la seva esposa. Els dubtes van sorgir a l'hora de repartir les responsabilitats entre els seus successors, fet i fet hereus, evitant els conflictes entre ells i garantint la bona marxa de l'empresa.

L'enfocament que CIMA Consulting li va donar a aquest cas va estar basat en els mèrits dels successors i en el seu la voluntat d'aquests de mantenir els compromisos familiars. És cert que, de vegades, persones que no pertanyen al nucli familiar tenen una influència més gran que la que els correspondria; per això tota la solució es va enfocar en els familiars directes i no en els familiars polítics.

Amb una bona planificació i un acompanyament a les persones, ajudem a aquesta família a preparar-se per la transició, mantenir el seu patrimoni i, el que és més important, evitant conflictes familiars. La segona generació ja està al capdavant!

Casos d'èxit relacionats

Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns sense compromís

Adreça

C/ Aragón 210, 2º 1ª 08011 Barcelona

Telèfon

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@cimaconsulting.eu. Puede ampliar la información en el enlace de Política de privacitat.